Ελαιουργείο Επιδαύρου Μπέκας, Παρθένο Ελαιόλαδο Ελαιουργεία Επιδαύρου Μπέκας, Παρθένο Ελαιόλαδο | Ελαιόλαδο: Νέα έρευνα δείχνει πως ενισχύει τη γονιμότητα
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τυποποιημένο, με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής για παραγγελίες άνω των 5 λίτρων.
Ελαιόλαδα, παρθένο, αγνό, έξτρα, λάδι, υψηλή ποιότητα, κολιάκι αργολίδας, δωρεάν παράδοση Αττική
70
post-template-default,single,single-post,postid-70,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Ελαιόλαδο: Νέα έρευνα δείχνει πως ενισχύει τη γονιμότητα

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον υποστηρίζουν ότι το ελαιόλαδο μπορεί να είναι το κλειδί για την αύξηση της γονιμότητας. Βέβαια, η μελέτη βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικά.

Στο πλαίσιο της μελέτης, ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σαουθάμπτον υποβάλλουν σε ειδική διατροφή 100 ζευγάρια που υποβάλλονται σε θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης.
Βασικό συστατικό της είναι το ελαιόλαδο, ενώ οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πόσιμο πολυβιταμινούχο σκεύασμα εμπλουτισμένο με βιταμίνη D και ω-3 λιπαρά οξέα και ένα εμπλουτισμένο με ελαιόλαδο προϊόν για επάλειψη, για έξι εβδομάδες.
Μία άλλη ομάδα ελέγχου ακολουθεί διατροφή με βάση το ηλιέλαιο και ανενεργό πολυβιταμινούχο ρόφημα, προκειμένου να γίνει η σύγκριση για μεταβολές στην γονιμότητα των ζευγαριών.
Σύμφωνα με όσα προέκυψαν, μία διατροφή πλούσια σε ελαιόλαδο αυξάνει τα ποσοστά κύησης έως και 40%.
Προηγούμενη μελέτη καταδείκνυε ότι η πρόσληψη ω-3 πολυακόρεστων λιπαρών (που περιέχει το ελαιόλαδο) συντελεί σε ταχύτερη ανάπτυξη του εμβρύου μετά από υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.