Ελαιουργείο Επιδαύρου Μπέκας, Παρθένο Ελαιόλαδο Ελαιουργεία Επιδαύρου Μπέκας, Παρθένο Ελαιόλαδο | Η παράδοση αναμειγνύεται με την σημερινή εποχή
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, τυποποιημένο, με ΔΩΡΕΑΝ παράδοση εντός λεκανοπεδίου Αττικής για παραγγελίες άνω των 5 λίτρων.
Ελαιόλαδα, παρθένο, αγνό, έξτρα, λάδι, υψηλή ποιότητα, κολιάκι αργολίδας, δωρεάν παράδοση Αττική
664
post-template-default,single,single-post,postid-664,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-13.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.4,vc_responsive

Η παράδοση αναμειγνύεται με την σημερινή εποχή

Οι ελληνικές ελιές αντιμετωπίζονται με την ίδια φροντίδα και τρυφερότητα όπως 2500 χρόνια πρίν.Όπως στο παρελθόν, η ελιά και η διαχείριση της εξακολουθεί να αποτελεί κυρίως οικογενειακή επιχείρηση.Και επειδή είναι μια οικογενειακή επιχείρηση, κάθε δέντρο λαμβάνει το ίδιο είδος της προσωπικής φροντίδας και αγάπη γιατί οι άνθρωποι σχηματίζουν ένα ομοιογενές δεσμό με το αντικείμενο εργασίας τους.
Για να ξεκινήσει ο αγρότης επιλέγει τη σωστή ποικιλία για τη φυτεία του, ένα τύπος που θα εγκαταστήσει και θα ταιριάξει με το κλίμα πάρα πολύ. Τα νέα δένδρα φυτεύονται σε ευθείες γραμμές και σε μικρή απόσταση μεταξύ τους ώστε να μπορούν να “ανάσανουν”.
Μόλις ο καρπός ωριμάσει, η συγκομιδή συγκομιδή ξεκινά. Η ελαιοσυλλογή δεν έχει αλλάξει πολύ από την εποχή της κλασικής Αρχαίας Ελλάδας. Παραμένει μια επίπονη εργασία, μια συλλογική εμπειρία που μοιράζεται η οικογένεια και η κοινότητα.
Όταν ο καρπός μαζεύεται τότε περνά την διαδικασία της πολτοποίησης .Όταν η πολτοποίηση ολοκληρωθεί, τότε το νερό διαχωρίζεται από τον καρπό και παράγεται το ελαιόλαδο .
‘Ελεγχος ποιότητας εκτελείται σε όλη τη διαδικασία υπό σύγχρονες μεθόδους και πάνω από αυστηρα standards. Το τελικό στάδιο του ελαιολάδου είναι η μεταφορά του στην τοπική εγκατάσταση συσκευασίας όπου εμφιαλώνεται.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.